Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σήμερα μέσα στη θάλασσα ενώ απολάμβαναν το μπάνιο τους

Pnigmos-Ialysos 080716Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από την παραλία του Ιαλυσού, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ενώ μία αλλοδαπή τουρίστρια ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή της Ακτής Μιαούλη περίπου στις 5μ.μ.

Αναλυτικά, σήμερα λίγο μετά τις 12, σήμερα το μεσημέρι, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος συμπατριώτης μας, ο οποίος απολάμβανε το μπάνιο όπως κάθε μέρα, στην θαλάσσια της Ιαλυσού.

Τον ηλικιωμένο εντόπισαν λουόμενοι που έκαναν το μπάνιο τους στην ίδια περιοχή, όπου και ανέσυραν στην ακτή, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο και έφθασε άμεσα, όμως ήταν ήδη αργά για τον ηλικιωμένο άνδρα.

Αρχικά όλοι νόμιζαν ότι ο άτυχος άνδρας πνίγηκε, αλλά τελικά ο ηλικιωμένος συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια.

 

Pnigmos-Akti-Miaouli 080716

 

• Αλλοδαπή, τουρίστρια ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την θαλάσσια περιοχή της Ακτής Μιαούλη

Από συμπολίτες μας που έκαναν τον περίπατό τους εντοπίστηκε γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις να την χτυπάει το κύμα στον γιαλό, όπου και έγινε αντιληπτή ότι κάτι της συνέβαινε. Αμέσως έφθασαν κοντά της συμπολίτες μας για να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, όμως ήταν ήδη αργά για την άτυχη ηλικιωμένη τουρίστρια, αφού ήταν ήδη νεκρή.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα άνδρες της Τροχαίας που περιπολούσαν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή, καθώς και άνδρες του Λιμενικού που ενημερώθηκαν για το συμβάν.

Την επιβεβαίωση του θανάτου της άτυχης παραθερίστριας πραγματοποίησαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν για την παραλάβουν, όπου και αυτοί επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχαν σημάδια ζωής στην άτυχη γυναίκα.

 

Pnigmos-Akti-Miaouli 080716a

Pnigmos-Akti-Miaouli 080716b

Pnigmos-Akti-Miaouli 080716c