Σοβαρός τραυματισμός ποδηλάτη όταν το iPhone του εξερράγη μέσα στο σορτς του

Podilatis-Ekriksi-Kinito 020816Ένας Βρετανός ποδηλάτης βουνού περιέγραψε την τρομακτική στιγμή που το κινητό του τηλέφωνο iPhone 6, εξερράγη στο σορτς του, αφήνοντας τον με ένα μεγάλο τραύμα στο πόδι.

Ο Gareth Clear έκανε τη βόλτα του σε μια περιοχή στην Αυστραλία που γνώριζε καλά, όταν έπεσε από το ποδήλατό του και προσγειώθηκε πάνω στο κινητό του που βρισκόταν στην πίσω τσέπη του. Καθώς σηκώθηκε παρατήρησε σχεδόν αμέσως καπνό και στη συνέχεια, δευτερόλεπτα αργότερα, αισθάνθηκε έναν οξύ πόνο, όταν το τηλέφωνο «εξερράγη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, από τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες.

Podilatis-Ekriksi-Kinito 020816a

Στη συνέχεια το τηλέφωνο άρχισε να καίγεται μέσα στην τσέπη του Gareth, το σορτς του έλιωσε και στη συνέχεια έκαψε το δέρμα του, στον πάνω δεξιό μηρό του.

Ο 36χρονος σύμβουλος διαχείρισης έκαψε τα χέρια του προσπαθώντας να αφαιρέσει από το πόδι του το τηλέφωνο που έλιωνε και να βγάλει το σορτς του. Τα τραύματα του ποδηλάτη χρειάστηκαν επείγουσα ιατρική φροντίδα, συμπεριλαμβανομένης χειρουργικής επέμβασης και μοσχεύματος δέρματος σε μια ειδική μονάδα εγκαυμάτων καθώς η κατάσταση ήταν αρκετά σοβαρή.

Podilatis-Ekriksi-Kinito 020816b

 

Podilatis-Ekriksi-Kinito 020816c

«Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα. Έσκυψα προς τα πίσω για να μειώσω την πτώση μου και έπεσα πάνω στο κινητό. Μετά από τρία ή τέσσερα δευτερόλεπτα είδα τον καπνό να βγαίνει από την τσέπη μου και σκέφτηκα ότι συμβαίνει κάτι παράξενο. Αλλά το τι συνέβη στη συνέχεια δεν μπορώ να το περιγράψω ακόμα. Δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να περιγράψω», αναφέρει ο ίδιος.

Προσθέτει επίσης ότι ήταν κάτι ανάμεσα σε έκρηξη και θραύση, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να προσδιορίσει. Αυτό που τον ανησύχησε ακόμη περισσότερο ήταν η έντονη μυρωδιά σαν από δηλητήριο που θα μπορούσε να μπει στο αίμα του.

Η Apple τον ενημέρωσε ότι θα ερευνήσει το περιστατικό και εκείνος τόνισε ότι έχει κινητά τηλέφωνα εδώ και 18 χρόνια και δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο.

Podilatis-Ekriksi-Kinito 020816d

Podilatis-Ekriksi-Kinito 020816