Επί δέκα λεπτά προσευχόταν μόνος ο Σαμαράς μέσα στον Πανάγιο Τάφο

Samaras Panagios Tafos 101013Αφησε εκτός όλους τους συνεργάτες του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι κάνει ο πρωθυπουργός επί δέκα λεπτά μέσα στον Πανάγιο Τάφο με μοναδική παρέα τον Πατριάρχη.
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη πολλοί απόρησαν για την μακρά προσευχή του Ελληνα πρωθυπουργού. Γράφει χαρακτηριστικά στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος: «Δέκα λεπτά έμεινε στον Πανάγιο Τάφο ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς προσευχόμενος. Γιατί και για ποιους προσευχήθηκε ουδείς το γνωρίζει.
Εκείνο που έμαθα είναι ότι μαζί του ήταν και ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος. Οπως με πληροφόρησαν, οι υπουργοί που συνόδευαν τον κ. Σαμαρά στην επίσκεψή του στο Ισραήλ δεν πήγαν μαζί του στον Πανάγιο Τάφο, έμειναν έξω στον χώρο του Ναού της Αναστάσεως, αφού ο Πατριάρχης ήθελε να είναι μόνος του ο κ. Σαμαράς. Πήγαν εκεί αργότερα για να προσκυνήσουν αφού αποχώρησε ο κ. Σαμαράς. Το δεκάλεπτο αυτό έβγαλε όμως τον Πρωθυπουργό έξω από το πρόγραμμά του και καθυστέρησε στο ραντεβού του με τον πρόεδρο του Ισραήλ κ. Σιμόν Πέρες.»
Από Xrima-blog